Team Trainer tilbyder

Firmaevents og teambuilding

Læring gennem alvorlig/sjov leg sammen. Et frisk pust der skaber sammenhold og samhørighed. Inspirerende omgivelser styrker kreativiteten.

Historiske Teambuilding: Set-up er en historisk baggrund, f.eks. et flot slot, en borgruin eller en smuk park. Instruktører og service personale er tidstypisk klædt, så kulisser og personer skaber en spændende og inspirerende ramme om dagens aktiviteter. Deltagerne iklædes evt historisk udstyr afhængig af periode. Team Trainer laver ikke traditionel firmaevents og Teambuilding ( tager laaaang tid for at skabe et bedre team ) I stedet kalder vi det ” Øjen åbnende oplevelser ” der lufter ud i dagligdagens trommerum, og skaber bund for et stærkere fællesskab, en bedre intern kommunikation og en fælles referanceramme af en brugbar oplevelse sammen. Ovenstående gennemføres under trygge forhold, med masser af humor og grin sammen. Øvelser er et aftalt miks af fysiske udfordringer, teamøvelser, historiske aktiviteter/sporter.

Vi underviser i moderne firmaevents og teambuilding – koncepter/metoder i et historisk miljø, der binder formål og setting sammen, på en sjov og inspirerende måde, der huskes!

Firmaevents og teambuilding

Eksempler

Eksempel 1: (PostDanmark)
Konference på Harridsslevgaard Slot i Bogense. IT branchen.

Formiddag var traditionel faglig gennemgang af året der gik. Efter en god frokost leverede Team Trainer 4 aktiviteter i form af 2 Teamopbyggende og 2 fysiske historiske. Udførelse inde som ude, med ridende guider, sværdsvingende instruktører og tjenende ånder der serverede kolde drikke. Aften underholdning i form af Fægteshow, Ildshow og sang samt fælles sang. (140 personer).

Eksempel 2: (Deloitte)
Firma sammenlægning af to forskellige brancher (IT og Revision).

Afhentning i busser rundt i DK, undervejs opgaver med fællessang og firmaidentitets udvikling. Formiddags aktiviteter med foredrag, kommunikation og teamopgaver. Historisk frokost. Eftermiddag med masser af fysiske team opgaver. Festaften med helstegte pattegrise, lam, oksebagfjedringer og tilbehør. Gigantisk masse kampshow af riddere med og uden heste, live historisk musik og sang, fællessang og stort ildshow. Hjemtransport sent om natten. (460 personer).