Vision & drivkraft

Fremtiden tilhører dem der tør

Jeg, Per Brix, blev officer fordi jeg er glad for at arbejde med mennesker og godt kan lide situationer hvor jeg bliver personligt udfordret, kommer ud i naturen og bruger min krop.

På et tidspunkt efter min tid i militæret var jeg lige ved at få et kontorjob og det gik hurtigt op for mig at jeg måtte skifte fokus. Efter jeg vandt en samarbejdskonkurrence i forsvaret, startede jeg i 1996 som 27-årig min egen virksomhed. Virksomheden som er den nuværende Team trainer, hed dengang Perix Adventures, hvor jeg tilbød dykker og paintball adventures på Bornholm.

Gennem årene har temaet skiftet fra at være oplevelses præget, senere teambuildings præget, og videre til at kunne formidle det historiske aspekt med ind i eventyret. De historiske festivaler og events  fylder en stor del af TeamTrainers virke idag.

Min drivkraft er humør og livsvilje og virketrang til at skabe den gode oplevelse i fælleskab. Kendetegnene for alt mit virke gennem årene har også være ønsker om  få den legende dimension med i oplevelsen på sjov måde. 

 

Klar til eventyr med Per Brix

Forandring gennem leg

TeamTrainer er altid klar til nye eventyr.

Jeg ønsker med Teamtrainer er at bidrage til den personlige oplevelse og det gribende eventyr i trygge rammer. Fundamentet er i fælleskabet og med positiv livsglæde som drivkraft

Jeg ønsker at deltagere i TeamTrainer events oplever et være del af et fantastisk sammenhold og fælleskab, hvor man får grinet af og med hinanden i en legende tilgang til oplevelserne. Jeg ønsker at deltagerne tager oplevelsen af et fantastisk fælleskab på tværs af branche rang osv. med hjem. 

Om Per Brix

Per Brix har sine egne eventyr

 

Clint Eastwood

Min personlige drivkraft og force i livet er stærk virkelyst og intiativrigdom samt en utrættelig optimisme.

Jeg oplever stadig nye eventyr i mit eget liv, hvor jeg prøver nye grænser af i en legende og kreativ og aktiv brug af sanser og krop

I.A.O. – Improvise, Adapt and Overcome – denne hørte jeg første gang fra Clint Eastwood og tog den helt til mig.

Mit næste personlige eventyr er en dykkertur i Mikronesien – her vil jeg gå på undervandsoplevelse i det største søslag i anden verdenskrig på den japanske flådes undervandskirkegård.

På det klassiske spørgsmål hvad skal der stå på din gravsten, siger jeg:

”BANG – He went with a bang”.

Vi ses ude verden.