Team trainers historie

Om Team Trainer

Team Trainer blev etableret i 1996 af Per Brix Merlin under navnet Perix adventures som leverede dykker og paintball adventures på Bonholm. I 2001 fik virksomheden navneændring til Teamtrainer og udviklede, sig i mange og spændende retninger.

Teamtrainer har siden da været leverandør af Teambuilding og forskellige typer af events.Hos Team Trainer er der fokus på sikkerhed. De fleste af vores instruktører er Førstehjælpuddannet, og trænes jævnligt i samme.

Frem til 2006 var det med mange forskellige temaer vi benyttede os af. Vi gennemførte ”Mari-Team”-Building på Fregatten Peder Skram, et populært tema for en oplevelsesdag, hvor Søens folk og vand satte dagsordenen.

Team Trainers historie, ridderturnering og events

Ridderturnering og andre arrangementer

Siden 2006, arrangerer Team Trainer Tøjhusmuseets berømte Ridderturnering i Efterårsferien. Vi havde mere end 20.000 besøgende på ugen, og glæder os over de mange gengangere der kom igen år efter år.

Siden da er flere og flere af vores arrangementer blevet med Riddertema. Vi kombinerer moderne teambuildings øvelser, hvor samarbejde, kommunikation og løsning af opgaverne løses med et smil på læben. Målet er at give kunden en god oplevelse i anderledes rammer, der kan give samtalestof og øjenåbnende oplevelser i tiden fremover.

Siden stod Team Trainer for Københavns første middelalderfestival i 2006. Her blev opført en stor Re-enactment over ”Dannebrogs fald” med skandinaviens største lanserytter hær og op til 100 fodfolk.

Fra 2015 0g frem til 2019 Har Teamtrainer været arrangør af Danmarks største Rennæssancefestival på Kronborg borg slot i efterårsferien.

Team Trainer arrangerer eller medarrangerer flere andre større middelalderevents, såsom byfester, markeder og vores berømte ridderturnering i Danmark, Sverige og Tyskland.

Vi har nye spændende ideer, events og koncepter i støbeskeen og glæder os til at skabe gode festlige eventyrlige og historiske oplevelser i fremtiden.

Team trainers historie, baggrund og uddannelser

Vore Instruktører

per

Per Brix Merlin

Uddannet Officer i Hæren, og med mere end 10 års erfaring som fører af Ingeniørenheder i Forsvaret. Per har også undervist i Ledelse og samarbejde på Officersskolen på Bornholm.

Per har bred ledelseserfaring fra det civile erhvervsliv, som bl.a. chef i Fitness-branchen, Event koordinator og direktør i levnedsmiddelbranchen. Per er bl.a. instruktør i dykning, klatring, kajakroning og fægtning.

Per´s store hobby er chokolade og Ridderlighed.

tina

Tina Robinson

Uddannet skuespiller, stuntfægter og sanger.

Tina har mange års erfaring med undervisning og træner for skuespillere, og i erhvervsevent. Hun startede Skandinavisk Stuntfægter forbund, er er jævnligt underviser på seminarer i Europa.

Tina underviser mange forskellige fyraftenevents, men også på teatre og i film.

Tina elsker god mad, og en sang.

joy

Joy Christensen

Uddannet sygeplejerske, og tidligere Verdensmester i Wing-Chun for kvinder.

Joy har i mange år undervist i krisehåndtering og kommunikation.
I dag leder Joy en salgsafdeling i medicoindustrien.

Joy er instruktør i kitesurfing og kampsport. Joys store passion er pandekagebagning og fuld kontakt fægtning.